Palstat vuodelle 2019 on jaettu

1.5.2019

Ilmoittaudu jonoon!

Savelassa ei ole tällä hetkellä enää vapaita palstoja kesäksi 2019. Mikäli palstoja vielä vapautuu esim. 20.5. olevan palstakatselmuksen seurauksena, niin niitä tarjotaan jonossa oleville ja ilmoitetaan näillä sivuilla, mikäli kukaan jonosta ei halua tarjottua palstaa.

Voit ilmoittautua jonoon myös ensi vuotta varten lähettämällä yhteystietosi (nimi, puhelinnumero, kotiosoite) yhdistyksen sähköpostiosoitteeseen. Kerro samalla, oletko kiinnostunut noin puolen vai kokonaisen aarin palstasta vai kummasta vain.

All parcels in Savela for summer 2019 are reserved.

If you are interested to get your own parcel, please send your name, home address and telephone number to our e-mail. We willl contact you when we have free parcels again, this year or next. Please write also if you are interested to get small or big parcel or whichever.